Baby-Yoga

Plezier voor twee

Baby-yoga is een leuke manier om samen te spelen met je jonge kindje. Eigenlijk is het een combinatie van yoga-oefeningen, spelmassage, babygym en oefeningen op liedjes en rijmpjes. Dit stimuleert de ontwikkeling op verschillende vlakken en het is ook nog eens erg leuk om te doen. De oefeningen zijn gemaakt voor de kinderen en als ouder help je ze hierbij. De interactie tussen ouder en kind staat voorop waardoor de onderlinge band wordt versterkt. De docent is tevens kinderfysiotherapeut waardoor zij gespecialiseerd is in de motorische ontwikkeling van baby's en kinderen. De baby-yoga wordt aangeboden als een lessenpakket van 5 lessen.

 

Welke leeftijden?

De oefeningen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 weken oud. Kinderen kunnen meedoen totdat ze steeds van de mat willen kruipen, deze leeftijd is voor elk kind anders.

 

Praktische informatie

Kosten: €84

Data: vrijdag 7 juni, 14 juni, 21 juni, 28 juni, 5 juli.

Locatie: Fysio Movent, Ramelebrink 1-1, Enschede of Basisschool odbs Europa, Belgiëlaan 75, Enschede.

Meenemen: grote (bad)handdoek.

Tijdens de les zullen we op de grond zitten op een mat. Deze zijn op de locatie aanwezig. Neem zelf een grote handdoek mee die je op het matje kunt leggen. Trek zelf gemakkelijke kleding aan en neem eventueel warme sokken mee. Laat voor zover mogelijk je sieraden af. Voor je kind is het ook fijn als het kleding aan heeft waarin hij of zij veel bewegingsvrijheid heeft. Denk zelf ook aan schone luiers, billendoekjes, een speen en eventueel een koekje of voeding.

Om je aan te melden of meer informatie, stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-81923008 of gebruik de knop 'aanmelden' in het hoofdmenu.

 

pexels-polina-tankilevitch-3875198.jpg